Enve Logo

Hjem

Innlegg

Logg inn
Hva er et datarom og dets primærfunksjoner?

Hva er et datarom og dets primærfunksjoner?

4/17/2023

Hva er et datarom? Hvordan brukes det, og hvorfor er det så viktig å velge riktig løsning til dine transaksjoner? Det kan du lese mer om i denne artikkelen.

Helt frem til inngangen til det 21. århundre ble transaksjoner, kapitalforhøyelser og restruktureringer av aksjeselskaper gjennomført ved bruk av fysiske datarom, eller dokumenthvelv, som det ble kalt på den tiden. Dette var strengt bevoktede og avlukkede lokaler hvor selger av en gitt eiendel kunne legge frem kopier av all relevant selskapsinformasjon for potensielle kjøpere.

Hva er et datarom og dets primærfunksjoner?
Bilde av Sander Haukdal Larsen og Geir-Åsmund Haugland.

Samskaping med næringslivet i utvikling av nye selskaper

1/13/2023

Les mer

På vei inn i det nye året tar vår daglige leder Sander en titt i speilet, og mimrer tilbake til selskapets første dager.

Historien om ENVE begynte i Trondheim høsten 2020, hvor Geir-Åsmund og jeg møttes for første gang. Etter kort tid viste det seg at vi begge hadde den samme iboende nysgjerrigheten, og jevnlig fant oss undrende over hvorfor eksisterende løsninger og prosesser ofte kunne oppleves så unødig tungvinte. Timer med prat og sparring ble til uker og måneder, og ved årsskifte 2020/2021, var én ting klart...

Les mer

Bilde av Sander Haukdal Larsen og Geir-Åsmund Haugland.
Eiendomsmegler 1 logo

ENVE inngår strategisk samarbeid med Eiendomsmegler 1

2/27/2023

Les mer

Eiendomsmegler 1 Næringseiendom inngår avtale med ENVE om betatesting av vårt datarom – en viktig milepæl på vei mot den offisiell lansering av programvaren etter sommeren.

Vi er glade for å kunngjøre at ENVE har signert en avtale med Eiendomsmegler 1 Næringseiendom om betatesting av våre datarom. Avtalen representerer en viktig milepæl for selskapet, og muliggjør videreutvikling av løsningen frem mot den offisielle lanseringen av programvaren senere i år.

Les mer

Eiendomsmegler 1 logo