ENVE inngår strategisk samarbeid med Eiendomsmegler 1

ENVE inngår strategisk samarbeid med Eiendomsmegler 1

2/27/2023

Av Sander Haukdal Larsen, daglig leder

Vi er glade for å kunngjøre at ENVE har signert en avtale med Eiendomsmegler 1 Næringseiendom om betatesting av våre datarom. Avtalen representerer en viktig milepæl for selskapet, og muliggjør videreutvikling av løsningen frem mot den offisielle lanseringen av programvaren i oktober.

Bilde av Kent Roger Tangvik
Foto: Eiendomsmegler 1

Eiendomsmegler 1 er landets største leverandør av eiendomsmeglertjenester, og samarbeidet gir oss verdifull innsikt i både arbeidsprosesser og behov næringsmeglere besitter i transaksjonsøyemed. Til tross for nedgangskonjunktur i eiendomsmarkedet understreker Avdelingsleder i Eiendomsmegler 1, Kent Roger Tangvik viktigheten av å fortsette jakten på nye løsninger som kan styrke kvaliteten i deres leveranser. “For oss er det viktig å være med i testingen av ny teknologi som kan sikre gode kundeopplevelser for våre klienter i årene som kommer” forteller Tangvik. 

Geir-Åsmund Haugland, produktansvarlig i ENVE, er godt fornøyd med signeringen og ser dette som en unik mulighet til å videreutvikle funksjonalitet i tråd med eksisterende og kommende behov i bransjen. “ENVE skal bli den foretrukne dataromsleverandøren for alle transaksjonstyper, og for at vi skal nå dette målet er slike samarbeid helt avgjørende” sier Haugland.

Ønsker du å bli bedre kjent med ENVE, ta gjerne kontakt!