Enve Logo

Datarom

ENVE – Datarom for Sømløse M&A-prosesser

ENVE – Datarom for Sømløse M&A-prosesser

Effektiv Q&A-modul

Med ENVE kan du etterspørre ytterligere dokumentasjon, og stille selger spørsmål til allerede opplastet informasjon, direkte i datarommet. For å forenkle informasjonsflyten og tydeliggjøre hvilke forespørsler som skal prioriteres kan du enkelt kategorisere hastegraden til hver forespørsel. All kommunikasjon lagres og kan eksporteres til enhver tid for å sikre transaksjonens sporbarhet og etterprøvbarhet.

Behandle dokumentasjon

ENVE er bygget for samarbeid og vi har derfor utviklet en modul som lar rådgivere og advokater på kjøpersiden behandle den opplastede dokumentasjonen direkte i datarommet. Notater tilknyttet relevante funn kan dermed føres opp, graders basert på alvorlighetsgrad og knyttes til den aktuelle filen, uten at selgersiden får innsikt i dette.

Automatisert DD-rapport

Underveis i transaksjonen kan kjøpersiden ved et enkelt tastetrykk sammenstille alle avvik, bemerkninger og funn til en fullstendig due diligence-rapport. Rapporten gir innsikt i antall funn og deres gradering. Med fullstendig frihet til å redigere rapportens innhold til enhver tid fungerer den like godt som statusoppdatering underveis i transaksjonen, som endelig DD-rapport klar til oversending til klient.

5.000,- per måned

Ingen skjulte kostnader

Fri lagring

Ubergrenset antall brukere

Arntzen de Besche logo
DNB Næringsmegling logo
Pretor advokat hvitlogo
EiendomsMegler 1 logo
Codex advokat hvit logo
Stout real estate white logo
image of bjerkan stav logo
image of nors care stav logo