Enve Logo

Datarom

ENVE – Datarom for sømløse eiendomstransaksjoner

ENVE – Datarom for sømløse eiendomstransaksjoner

Generer mappestruktur

Opprettelse av et nytt datarom gjøres på sekunder, enten ved bruk av våre forhåndsdefinerte maler for eiendomstransaksjonstyper, eller ved å skreddersy din egen struktur. Tiden for eksterne spørsmålslister er forbi, og selgersiden kan enkelt svare ut request listen ved å laste opp filer, tekstsvar eller ved å markere forespørsler som “Ikke relevant” direkte i datarommet.

Effektiv Q&A-modul

Med ENVE kan du etterspørre ytterligere dokumentasjon, og stille selger spørsmål til allerede opplastet informasjon, direkte i datarommet. For å forenkle informasjonsflyten og tydeliggjøre hvilke forespørsler som skal prioriteres kan du enkelt kategorisere hastegraden til hver forespørsel. All kommunikasjon lagres og kan eksporteres til enhver tid for å sikre transaksjonens sporbarhet og etterprøvbarhet.

Behandle dokumentasjon

ENVE er bygget for samarbeid og vi har derfor utviklet en modul som lar rådgivere og advokater på kjøpersiden behandle den opplastede dokumentasjonen direkte i datarommet. Notater tilknyttet relevante funn kan dermed føres opp, graders basert på alvorlighetsgrad og knyttes til den aktuelle filen, uten at selgersiden får innsikt i dette

5.000,- per måned

Ingen skjulte kostnader

Fri lagring

Ubergrenset antall brukere

Arntzen de Besche logo
DNB Næringsmegling logo
Pretor advokat hvitlogo
EiendomsMegler 1 logo
Codex advokat hvit logo
Stout real estate white logo
image of bjerkan stav logo
image of nors care stav logo